Norsk politi etter trippeldrap: «Vi vil gi svar»

06/05/2024 09:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Et trippeldrap sjokkerte landet i mars da en mor og hennes to barn ble drept i hjemmet deres i Torpo.

Etterforskningen er i ferd med å bli avsluttet, og politiet venter på svar fra de siste undersøkelsene, skriver Dagbladet.

Dette er mer detaljerte svar på toksikologiske tester, som politiet venter på, da de kan vise om ofrene hadde noe i blodet da de mistet livet.

«Resultatene av disse testene kan bety at vi må gjennomføre nye undersøkelser. Derfor er ikke boligen i Torpo foreløpig løslatt, sier politiadvokat Ann Irene Mathiassen fra Sørøst politidistrikt.

Hun utdyper at politiet får en idé om hva som skjedde før drapene.

— Vi vil gjerne kunne gi de etterlatte svar på hvordan det kunne skje, sier politiadvokaten.

Politiet mener at ektemannen og faren til barna, Arne Slaaten, skjøt og drepte sin kone og to barn før han tok sitt eget liv.

Et vennepar som har kjent familien i mer enn 16 år har tidligere snakket om den forferdelige saken .

Ifølge venneparet var den 59 år gamle mannen alltid rolig, trivelig og med god humor, akkurat som det var god stemning mellom ham, kona og barna.

«Det kom derfor som et sjokk for oss. Vi mangler ord – det er bare fryktelig trist, sa venneparet tidligere til Dagbladet .

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.