Ny avsløring om 32-åring: Avhørt om Emilie Meng

24/04/2023 14:27

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Den siktede 32-åringen ble avhørt om tidligere drapssak.

Etterforskningen fortsetter fra topp til tå i saken om den 13 år gamle jenta som ble kidnappet fra avisruten sin på Vestsjælland.

I den forbindelse er en 32 år gammel mann pågrepet på en adresse der den 13 år gamle jenta også ble funnet, i god behold.

Men nå kan en rekke kilder avsløre at en skummel oppdatering har sett dagens lys.

Ekstra Bladet skriver om den skremmende oppdateringen med samme mann og en av Danmarks mest omtalte og opprivende kidnappings- og drapssaker i nyere tid.

Kilder med inngående kjennskap til den 32 år gamle mannen sier nå at tiltalte også ble avhørt på telefon i forbindelse med Emilie Meng-saken.

Og mistanken mellom koblingen av de to skremmende sakene har også dekket det danske mediebildet siden de første opplysningene ble kjent.

Ikke bare fant begge sakene sted i nærheten av de samme geografiske områdene, men tiltalte i kidnappingssaken til den 13 år gamle jenta kjørte rundt i en sølvgrå Hyundai i30 i 2016 – samme modell og farge som politiet ønsket da Emilie Meng-saken fant sted samtidig.

Kildene ønsker å være anonyme, men har sendt dokumentasjon til Ekstra Bladet som beviser at de kjenner til tiltalte.

Politiet avhørte den siktede mannen tilbake i 2016 nettopp på grunn av bilens merke og farge, som stemte overens med beskrivelsen av bilen de lette etter.

Hva 32-åringen fortalte politiet tilbake i 2016, eller hva han gjorde på gjerningstidspunktet, er fortsatt ukjent.

Læs også:

Reiseekspert advarer: «Drikk aldri vann» på et fly Reiseekspert mener at man bør holde seg unna vann på et fly med mindre det er flaskevann.
Annie var på stranden iført en "liten" bikini: Plutselig ba en kvinnen henne om å forsvinne En frustrert kvinne har avslørt at hun ble bedt om å forlate stranden av en sint kvinne fordi bikinien hennes var "for liten".