Ny rapport i grusom sak: Tre menn siktet for drap på savnet ektepar

14/03/2024 11:00

Emma

Nyheter
Foto: Politiet
Foto: Politiet
Selv om ekteparet Kathy Brandel og Ralph Hendry ikke har blitt sett på flere uker, tror politiet at de ble drept og kastet i sjøen.

Selv om ekteparet Kathy Brandel og Ralph Hendry ikke har blitt sett på flere uker, tror politiet at de ble drept og kastet i sjøen.

Og nå har politiet siktet tre menn som antas å stå bak den grusomme hendelsen som skjedde i Karibia i februar.

Det melder det lokale politiet i byen Grenada.

De tre mennene er henholdsvis 23, 25 og 30 år gamle – alle er siktet for drap.

Kathy Brandel og Ralph Hendry har ikke blitt sett i live siden 19. februar, da de var på yachten sin i Det karibiske hav.

Ifølge flere medier, deriblant CNN og AP News, skal paret ha blitt angrepet på yachten sin av tre personer som en kort stund hadde rømt fra et fengsel i Grenada og deretter rømt fra politiet.

Dette er de tre personene som nå er siktet for drap.

Ifølge politiet ble paret drept og senere kastet over bord. Uansett har politiet funnet tegn til oppstyr og mulige blodspor på båten, som ble funnet drivende i sjøen.

Kroppene deres er ennå ikke funnet.

Og det til tross for at politiet har gjennomført en storstilt ransaking. De drapsmistenkte har også samarbeidet med politiet i søket.

De tre mennene er også tiltalt for å ha rømt fra fengsel, innbrudd, ran og kidnapping – en av dem er også tiltalt for voldtekt.

De skal alle møte i retten igjen 27. Mars.

Familien til paret har flere ganger uttalt seg til medier, hvor de holdt fast i håpet om at Kathy Brandel og Ralph Hendry ville bli funnet i god behold et sted.

CNN har også snakket med Kathy Brandels sønn, Nick, som forklarte at paret var erfarne til sjøs.

For mange år siden solgte de huset sitt og bodde på yachten siden.

Læs også:

Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.
Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.