Ønsker å lekke nakenbilder av prins Harry: Her er hennes sprø grunn

09/03/2024 19:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Etter en fest i 2012 skal den tidligere stripperen være inne med intime bilder av prinsen.

Las Vegas, byen som aldri sover og hvor hemmeligheter sjelden forblir skjult, kaster nok en gang sitt skarpe neonlys over prins Harrys legendariske helg for et tiår siden.

Dette kapittelet i prinsens liv, som mange trodde var lagret dypt i de kongelige arkivene, har blitt gjenopplivet med en ny vri, takket være Carrie Reichert, en figur fra Harrys fortid som ikke er redd for å dele sine erfaringer med verden.

Reichert, 43, en tidligere stripper med en nåværende karriere som dominatrix under navnet Carrie Royale, truer med å bringe private øyeblikk tilbake til offentligheten.

Dette skriver Her og Nu.

Med en karriere på OnlyFans har hun funnet en plattform for å dele historien sin, og muligens mer.

"Jeg har noen fine nakenbilder av ham. De har aldri blitt sett offentlig før," avslører Reichert i et intervju med The Sun - et løfte som vekker både nysgjerrighet og bekymring.

Ikke første gang

Dette er ikke første gang Harrys nakenbilder har funnet veien til offentligheten.

I 2012 ble prinsen fanget på kamera i en tilstand av fullstendig avkledning – en hendelse som raskt ble et globalt samtaleemne.

Reichert insisterer imidlertid på at hennes bildesamling vil by på noe enestående og «sjokkerende».

Historien tar en personlig vending når Reichert uttrykker sin frustrasjon over å bli utelatt fra prinsens memoarer, «Spare».

Ifølge Reichert er hun sint over å bli utelatt fra boken, og hevder det var mye han ikke skrev om den kvelden.

I tillegg sparer ikke Reichert på kritikken når det kommer til prinsens ekteskap med Meghan, hertuginne av Sussex. Hun reflekterer over Harrys tidligere personlighet med litt nostalgi:

"Harry var så gal, morsom og spontan. Hvor ble det av?" Ifølge henne har Meghan endret prinsen, en observasjon som legger enda et lag til det allerede komplekse bildet av kongeparet.

Mens noen kan se Reicherts trusler som en invasjon av privatlivet, ser andre det som en mulighet til å få et mer fullstendig bilde av prins Harrys karakter og fortid.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.