Om Durek Verrett: Introdusert som "homofil venn"

27/04/2023 16:50

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prinsesse Märtha Louise forteller om starten på romansen.

I et nylig intervju med magasinet Gurus åpnet prinsesse Märtha Louise (51) og forloveden Durek Verrett (48) opp om kjærlighet, rasisme og hvordan han møtte Märthas døtre.

Durek Verrett har tidligere uttalt offentlig at han har hatt forhold til både menn og kvinner. Paret fortalte magasinet at kongefamilien hadde omfavnet Verretts seksualitet fra starten, og understreket at "kjærlighet er kjærlighet". Det skriver Se og Hør.

Da Verrett først møtte Märtha Louise's døtre Maud Angelica (19), Leah Isadora (18) og Emma Tallulah (14), ble han introdusert som morens "homofile venn".

Og det var en grunn til at det skjedde, forklarer hun.

- Jeg introduserte ham som min homofile venn. Vi tok dem med til Universal Studios, og de møtte ham uten presset av at vi datet. De båndet, og det var så vakkert, forteller prinsesse Märtha Louise til Gurus.

På sin side beskrev Verrett sin tankegang mens han reflekterte over sitt potensielle forhold til moren og de kongelige.

- Jeg møtte barna hennes som hennes homofile venn, men jeg fikk bygge et forhold med hver enkelt av dem, forklarer Verrett.

Under intervjuet hyllet Verrett også kong Harald for å ha tatt et sterkt standpunkt mot rasisme, som Verrett hadde opplevd.

Dette styrket forholdet til prinsessen, forteller han.

- Det faktum at han sa det gjorde at jeg fikk mye mer respekt og glede for Märtha og meg.