Parkeringvakt gikk amok: Hver eneste bil på plassen har fått en bot

27/05/2024 22:30

Henrik R

Nyheter
Foto: Reddit
Det er fortsatt usikkert hvorfor det ble utstedt så mange parkeringsbøter.

En bilist har delt sin forbauselse etter å ha oppdaget en parkeringsplass der hvert eneste kjøretøy tilsynelatende hadde fått en parkeringsbot.

Det rapporterer Mirror.

Den aktuelle sjåføren har nå delt et bilde av parkeringsplassen, som skal være tatt ved High Wycombe Station i High Wycombe, Buckinghamshire.

En hel parkeringsplass full av bøter

Selv om årsakene ikke er helt klare, har hver bil på bildet det som ser ut til å være en gul parkeringsbot festet til frontruten.

Bilisten bemerket at scenen lignet mer "salgsgangen i Waitrose" (supermarked, red.) enn et sted å forlate kjøretøyet sitt.

Da bileieren postet bildet på sosiale medier Reddit, skrev vedkommende følgende tekst:

"Parkeringsvakten på High Wycombe Station fikk sin bonus i dag" under bildet.

Kan skyldes dataproblemer

Flere andre Reddit-brukere ble like forvirret over synet og begynte å poste sine egne forskjellige teorier om hva som nøyaktig foregikk.

En person foreslo:

"Jeg går for dataproblemer. Jeg vil vedde på at de alle har betalt via appen, men at vaktsjefens app ikke har synkronisert ordentlig, så han har gått helt av skaftet med parkeringsbotene."

En annen kommenterte:

"En annen mulighet er at disse faktisk ikke er parkeringsbøter. Jeg har mottatt noen ganske kreative markedsføringsfoldere på forskjellige biler gjennom årene, som bevisst etterlignet bøter. Selv om de aldri så slik ut. De må imidlertid ha et ganske stort markedsføringsbudsjett for å legge dem alle sammen i disse klebrige gule plastkonvoluttene bare for en bil-flyer-kampanje."