Pepsi overrasker med helt ny smak: Mange elsker det på pizzaen

08/07/2023 07:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den nye smaken selges bare på et spesielt sted, men hvis den blir en hit, er det ikke utenkelig at den vil bli solgt i resten av verden.

Debatten om ananas hører hjemme på pizza har rast lenge, og nå tar Pepsi utfordringen.

Torsdag avslørte drikkevareprodusenten at de lanserer en ananassmak som bare vil være tilgjengelig på Little Caesars-restauranter. Fra 17. juli vil pizzakjeden være det eksklusive hjemmet til den fruktbaserte colaen.

Det skriver Foodandwine.com.

Ved lansering vil Pepsi Ananas være tilgjengelig som en del av en "Pineapple Pair-Up" -kombinasjon som inkluderer en 16-ounce boks brus og en tynnskorpe pizza med to pålegg. Når den bestilles via Little Caesars app eller nettside, vil kombinasjonen koste $ 9.99.

"Det er alltid en lidenskapelig diskusjon om ananas på pizza," sier Little Caesars sjefmarkedsfører Greg Hamilton om lanseringen.

"Sammen med Pepsi tilfredsstiller vi ALLE ananaselskere, uansett hvordan de føler om det som pizzapålegg. Pineapple Pair-Up Combo gir våre kunder en eksklusiv mulighet til å nyte den tropiske smaken av deres pizza med tynn skorpe, i deres Pepsi, eller begge deler."

Dette er ikke første gang Pepsi introduserer fruktinspirerte smaker. I tillegg til den ikoniske Wild Cherry-varianten av colaen, har Pepsi nylig introdusert Pepsi Mango som et permanent tillegg til produktlinjen.

Pepsi Ananas vil bare være tilgjengelig på Little Caesars restauranter. Drikkevareprodusenten har imidlertid tidligere gjort brede lanseringer av tidligere butikk-eksklusive produkter, som Taco Bells MTN DEW Baja Blast, som mottar en sesongbasert flaskeutgivelse hver sommer.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.