Person funnet død på hotell Scandic: Mann siktet for drap

09/07/2024 07:04

Emma

Nyheter
Foto: Claudine Van Massenhove / Shutterstock.com
Politiet tar saken «svært alvorlig».

Oppdatert...

En person ble funnet død på et hotell i den danske hovedstaden, København, tirsdag kveld.

Det skriver København-politiet på det sosiale mediet X.

Samtidig opplyser politiet at en mann er pågrepet og siktet for drap i saken.

Dette skjedde etter at mannen selv kontaktet politiet.

- Klokken 02.51 kontaktet en person politiet og opplyste at han hadde drept noen på et hotell i Sydhavnen, står det i politimeldingen.

Politiet bekrefter overfor TV 2 at gjerningsmannen er en 33 år gammel dansk mann.

Verken alder eller kjønn på den drepte er avdekket, og politiet ønsker ikke å gi ytterligere opplysninger på nåværende tidspunkt.

Svært alvorlig

Detaljene i saken er heller ikke klare ennå.

– Vi tar saken svært alvorlig og etterforsker den, sier vaktkommandør Jonathan Wald, som ikke vil gi mer informasjon i saken.

Ekstra Bladet jobber med å få en mer detaljert kommentar fra politiet. Like før klokken fem tirsdag morgen har dette foreløpig ikke vært mulig.

National Forensic Center (NKC) er til stede på åstedet på Hotel Scandic. Deres oppgave er å sikre spor på åstedet og bidra til å identifisere ofre i slike drapssaker.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.