Politiet med trist beskjed i Filippa-saken: Mener det er begått en kriminell handling

16/04/2023 12:30

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Nå har politiet varslet at de jobber ut fra at det er begått en straffbar handling mot 13 år gamle Filippa.

Det danske politiet har nå slått fast at de jobber ut fra teorien om at det er begått en kriminell handling mot den 13 år gamle Filippa.

«Vi ser på saken med største alvor. Vi er faktisk veldig bekymret for Filippa», sier Kim Kliver, som er politiinspektør ved Sørsjællands og Lolland-Falsters politi i en pressemelding.

Det er ikke lenge siden politiet sperret av et hus og et skogområde i nærheten der det var funnet ferske hjulspor.

En rød varebil parkert på adressen var også av stor interesse for politi og teknikere. Siden sperringen har enda flere betjenter strømmet til stedet, og en drone er også sendt i luften.

Den 13 år gamle jenta har vært savnet siden lørdag, da hun var ute på avisruta. Familien, som lurte på hvorfor hun ikke kom hjem, fant til og med sykkelen, vesken og mobiltelefonen hennes lørdag.

Siden hun ble meldt savnet har politiet jobbet på spreng for å finne Filippa eller spor etter henne.

Mange frivillige har også varslet at de gjerne vil hjelpe, men organisasjonen Missing People har fortsatt ikke fått grønt lys fra politiet til å starte søk.

Politiet har i stedet bedt vanlige borgere respektere veisperringer og instrukser:

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.