Popstjernen Madonna funnet livløs

29/06/2023 07:33

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Madonna ble funnet livløs og umiddelbart fraktet til et sykehus i New York lørdag. Det avsløres av Page Six.

Madonna, 64, ble funnet livløs lørdag, hvoretter hun ble hastet til sykehus og innlagt på intensivavdelingen. Her ble hun intubert i minst en natt, og hun er nå våken.

Det skriver mediet Page Six.

Hennes ene datter Lourdes Leon har vært ved hennes side hele veien.

Madonnas mangeårige manager, Guy Oseary, delte på Instagram onsdag at hans klient hadde "utviklet en alvorlig bakteriell infeksjon som førte til et flere dagers opphold på intensivavdelingen."

En kilde fortalte Page Six at selv om Madonna er ute av intensivbehandling, er hun fortsatt under medisinsk behandling. De forventer imidlertid at hun skal bli helt frisk.

Tidligere i år kunngjorde Madonna at hun ville lansere sin "Celebration" -turné for å markere 40-årsjubileet for musikkarrieren.

Den 84-dagers globale turneen var forventet å begynne 15. juli på Rogers Arena i Vancouver, men Osearys Instagram-innlegg avslørte at den har blitt utsatt på grunn av helseproblemer.

"Vi vil dele flere detaljer med deg så snart vi har dem, inkludert en ny turnéstartdato og ombookede show," la han til.

Madonnas turné skulle krysse Atlanterhavet til Europa 14. oktober før den returnerte til Nord-Amerika 13. desember og fortsatte til 30. januar 2024.

Grammy-vinneren lovet å fremføre sine største hits fra sin selvtitulerte debut i 1983 gjennom albumet «Madame X» fra 2019.

"Jeg er spent på å utforske så mange sanger som mulig i håp om å gi fansen showet de har ventet på," sa hun i en uttalelse til Page Six i januar.

Madonna turnerte sist fra september 2019 til mars 2020.

Læs også:

Svært få vet: Dette betyr fargen på kjøkkensvampen Ikke mange er klar over at farge faktisk har en betydning.
Hudlege advarer: Ny hårtrend kan gi livslange konsekvenser Sommerens hårtrend er oppkalt etter skandinaviske kvinner, men du må vurdere hva du gjør med hodebunnen, sier en hudlege.