Populær MasterChef-kokk er død

01/05/2023 08:47

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Den populære MasterChef-kokken ble funnet død i går.

I en alder av bare 46 år ble den kjente TV-kokken Jock Zonfrillo, i går funnet død.

Og hvis du er blant dem som har sittet klistret til skjermen og sett MasterChef-dommeren gjentatte ganger gjøre en god figur, så må du bevæpne deg med tålmodighet.

MasterChef Australia vil ikke bli vist denne uken i kjølvannet av den tragiske nyheten som har tikket inn i morges.

Dette forteller de i et innlegg på Instagram.

Et innlegg som absolutt ikke legger skjul på at alle vil savne Jock, som i Australia var kjent som både kokk, bestselgende forfatter, MasterChef-dommer og ikke minst en kjærlig far, ektemann, bror og sønn:

– Jocks karisma, rampete humor, raushet, lidenskap og kjærlighet til mat og hans familie kan ikke måles. Han vil bli dypt savnet, sier MasterChef Australia i en uttalelse.

TV-kokken startet sitt mateventyr i en alder av 12 år, da han allerede var besatt av mat.

34 år senere har det resultert i ikke mindre enn tre anerkjente og ettertraktede priser i form av tre hatter for restauranten hans. I tillegg har han også mottatt en rekke globale utmerkelser og ikke minst vunnet 'Basque Culinary World Award', som deles ut årlig til en kokk hvis arbeid har en bredere samfunnsøkonomisk fordel.

Siden den gang - 2019 for å være presis - har han fanget alles lepper med et hav av fantastiske forestillinger på det populære matprogrammet 'MasterChef' Australia.

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til alle pårørende i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.