Populær TV-stjerne død av ukjent årsak: Ble bare 44 år

22/02/2024 19:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvil i fred.

Den britiske dansestjernen Robin Windsor, mest kjent for sin opptreden i 'Strictly Come Dancing' - den britiske ekvivalenten til 'Skal Vi Danse' - har gått bort bare 44 år gammel.

Hans bortgang har blitt bekreftet av Sisco Entertainment til BBC, som spesielt fremhevet hans eksepsjonelle talent og den positive energien han brakte til hver forestilling og øving:

"I tillegg til hans uforlignelige dans, lyste Robins vibrerende skapning opp rommet og spredte sin smittende energi og varme ved hver øvelse og forestilling."

Årsaken til Robin Windsors død er ennå ikke offentliggjort.

I tillegg til karrieren i 'Strictly Come Dancing', hvor han deltok som profesjonell danser i tre år frem til 2013 og var en del av showets første mannlige dansepar, grunnla Windsor også danseskolen Burn The Floor.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.