Populær TV-stjerne død: Ble bare 40 år gammel

01/04/2024 12:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Hvil i fred.

Den britiske TV-personligheten George Gilbey, mest kjent for sin deltakelse i realityprogrammet «Gogglebox», har på tragisk vis gått bort i en alder av bare 40 år. Denne triste nyheten har blitt bekreftet av en talsperson for «Gogglebox» overfor Sky News . 

George Gilbey ble et kjent ansikt i britiske hjem gjennom sin opptreden på åtte sesonger av showet sammen med sin mor, Linda, og stefaren, Pete. I forbindelse med hans plutselige bortgang har familien uttrykt et ønske om privatliv og har mottatt kondolanser og støtte fra både programmet og det bredere publikum.

George Gilbeys død skjedde under tragiske omstendigheter etter en arbeidsulykke i Shoebury, en kystby i Southend-on-Sea, Essex. 

Politirapporter opplyser at George Gilbey jobbet i høyden da han falt og pådro seg alvorlige skader som førte til at han døde på stedet, til tross for innsatsen fra både ambulansen og luftambulansen. 

I tillegg til karrieren i «Gogglebox», huskes Gilbey også for sin deltakelse i «Celebrity Big Brother» i 2014, hvor han også vant publikums hjerter. Hans plutselige bortgang etterlater et tomrom i det britiske reality-TV-landskapet og hos de mange som anså ham som en del av deres TV-familie.

Vi her i redaksjonen sender våre varmeste tanker til familie og pårørende i denne vanskelige tiden.