Populær TV-stjerne plutselig død: Dødsårsaken er fortsatt ukjent

17/03/2024 09:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvil i fred.

Det kom som en overraskelse på mange da nyheten kom om at den amerikanske skuespilleren Robyn Bernard, mest kjent for sin rolle i den populære TV-serien «General Hospital», hadde gått bort.

Robyn Bernard, hvis karriere strakte seg over flere tiår med opptredener i en rekke TV-serier, ble funnet død under uløste omstendigheter.

Hennes bortgang ble først rapportert av det amerikanske mediet TMZ, som rapporterte at politiet ble tilkalt til et hjem i San Jacinto, California, hvor de oppdaget Robyn Bernard.

Identifikasjonen av skuespilleren ble bekreftet gjennom fingeravtrykk, men de nøyaktige omstendighetene rundt hennes død forblir et mysterium. Det er ennå ikke kunngjort hva dødsårsaken er, og en obduksjon er planlagt å finne sted. Resultatene, som kan kaste lys over de tragiske hendelsene som førte til hennes død, forventes imidlertid ikke å være tilgjengelige før om flere uker.

Gjennom 1980-tallet og inn på 1990-tallet gjorde Bernard seg bemerket med roller i flere TV-serier, inkludert "Diva", "The Facts of Life" og "Simon & Simon." Men det var hennes rolle som Terry Brock i "General Hospital" som sementerte hennes status som en elsket figur i amerikansk TV. Hun spilte hovedrollen i serien fra 1984 til 1990, og dukket opp i hele 145 episoder.

Robyn ble 64 år gammel.

Hennes bidrag til TV-underholdning vil bli husket av fans og kolleger i bransjen når etterforskningen av hennes plutselige død fortsetter.

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til familier og pårørende i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.