Prinsesse deler bekymringsfull melding: Etterlyser bror etter 10 dagers forsvinning

30/05/2024 13:37

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Prinsesse Tatiana leter etter sin savnede bror og håper på hjelp fra publikum.

Det sies ofte at de kongelige lever det fine liv med vakre kjoler og diverse dekorasjoner. Det er nok ingen hemmelighet at den vanlige borger og de kongelige er forskjellige på mange parametre.

Det skinner imidlertid tydelig igjennom at de er mennesker akkurat som oss andre når de kongelige rammes av kriser. Denne gangen er det den greske prinsessen Tatiana og hennes familie som er rammet av en alvorlig krise.  

Prinsesse Tatiana har tatt til sin sosiale plattform for å dele en hjerteskjærende melding om sin savnede bror.

Prinsesse Tatiana, som er gift med prins Nikolaos, delte onsdag en hjerteskjærende appell til sine nesten 86 000 følgere på Instagram.

Hun opplyste at stebroren hennes, Attilio Brillembourg III, har vært savnet i ti dager. Den siste kjente observasjonen av ham var i Malibu, California.

Hun uttrykte sin takknemlighet for de mange meldingene om kjærlighet og støtte, og anerkjente det harde arbeidet til de som ser etter ham dag og natt.

I sin appell til offentligheten ba den 43 år gamle prinsessen om all hjelp eller informasjon som kunne føre til å finne broren hennes.

"Det betyr verden for oss når vi fortsetter å lete etter broren vår som sist ble sett i Malibu, California," skrev hun. "Dine tanker og bønner har vært en stor styrke for familien vår. Vi fortsetter å be om din støtte. All informasjon du måtte ha kan gjøre en forskjell. Takk fra bunnen av våre hjerter."

Prinsessehistorien kan du se her:

Foto: Skjermdump av prinsessens historie på Instagram

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.