Prinsesse Ingrid Alexandra har samarbeid med Tix

21/04/2023 16:50

Sofie

Nyheter
Foto: Kongehuset.no
Foto: Kongehuset.no
Jobbet sammen i hemmelighet.

Prinsesse Ingrid Alexandra, 19, datter av kronprins Haakon, 49, og kronprinsesse Mette-Marit, 49, har gått på Elvebakken videregående skole i Oslo i tre år.

Det betyr også at hun, i likhet med titusenvis av andre tredjeklassinger over hele landet, er russ denne våren. Det skriver Dagbladet.

Det skal naturligvis festes og sosialiseres i løpet av neste måned. For Ingrid Alexandra er det gjort med resten av russen på Russebuss Studio 23.

I dag kunne Se og Hør avsløre at prinsessen og russegjengen hennes har fått god hjelp på årets russefeiring.

Den populære artisten Andreas Haukland (Tix), 30, har i all hemmelighet komponert en russelåt for bussen.

Sangen ble sluppet fredag ​​kveld. På TikTok skrev Tix: "Pøssy Project er tilbake i russetida." Sangen har samme navn som russebussen «Studio 23».

«Alltid jeg som fucker opp. Alltid på et party er det jeg som fucker opp. Alle vet hva som skjer når den drikka går ned, alltid jeg som fucker opp, men gir faen i det», starter låta.

Artisten beholder selv rettighetene til låtene og alle strømmeinntekter.

Det er uklart hvor mye Haukland tjente på prinsessens russelåt, men ifølge NRK kan en populær Russelåt dra inn rundt en halv million kroner. Ifølge Finansavisen tjener artistene selv millioner på russelåter.

Tix under Eurovision Song Contest. Foto: Shutterstock

Læs også:

Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.
Skyller du eplet ditt? Dette bør du gjøre i stedet Skyller du eplet ditt under vann fra springen før du spiser det? Det viser seg at det er noe helt annet du bør gjøre i stedet.