Prissjokk: HBO og Discovery+ blir til Max

22/05/2024 08:28

Sofie

Nyheter
Foto: Max
Foto: Max
Kan det koste deg dyrt.

I Norge blir det dyrere å strømme innhold ettersom HBO Max og Discovery+ blir slått sammen til den nye tjenesten Max, med lanseringsdato 21. mai. Denne fusjonen kommer et år etter at sammenslåingen fant sted i USA.

Max vil tilby tre forskjellige abonnementer. Det grunnleggende abonnementet koster 89 kroner per måned, inkluderer reklame, og tillater strømming på to enheter samtidig.

For et reklamefritt alternativ, koster det 129 kroner i måneden, en økning fra dagens HBO Max-pris på 99 kroner. Det skriver DinSide.

Premium-abonnementet, til 159 kroner måneden, tilbyr 4K-strømming, Dolby Atmos-lyd, tilgang til flere TV-kanaler, og muligheten til å strømme på fire enheter samtidig.

Kundene kan glede seg over et utvidet innholdsbibliotek når disse to tjenestene kombineres. Likevel, det krever at de som allerede abonnerer på både HBO Max og Discovery+ må huske på å si opp Discovery+, da dette ikke skjer automatisk.

Dette opplyser Marianne Aambø, kommunikasjonssjef i Warner Bros. Discovery, overfor DinSide., og legger til at Discovery+ vil fortsatt være tilgjengelig i Norge for en periode etter at Max er lansert, for å sikre at kunder kan benytte begge tjenestene.

For eksisterende kunder som nyter godt av en livet ut-rabatt på 50 prosent, vil denne rabatten fortsatt gjelde etter overgangen til Max.

Ytterligere informasjon om overgangen og den nye tjenesten er tilgjengelig i Max sitt hjelpesenter.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.