Ranet Rema 1000 med øks: Da tok en av de ansatte affære

07/05/2024 13:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Ekspeditøren fikk en stor takk fra politiet for innsatsen!

Torsdag i siste uke klokken 16.09 truet en 29 år gammel dansk mann seg til et kontantbeløp i en Rema 1000 i Danmark.

Mannen gikk inn i butikken og truet ekspeditøren med øks, hvorpå han fikk utlevert penger og forsvant fra stedet.

Her kunne de dramatiske hendelsene ha endt og saken kunne bli overlatt til lovens krefter, men en butikkansatt ville det annerledes. Han satte av gårde etter den øksesvingende mannen.

Det skriver Nordsjællands Politi i døgnrapporten.

Tilflukt på bodega

Den butikkansatte fulgte etter den væpnede raneren på behørig avstand. I mellomtiden sørget den ansatte for å holde kontakten med politiet via telefon.

Dette betydde at det var ekstremt enkelt for offiserene å spore opp øksemannen, som viste seg å ha søkt tilflukt i en nærliggende bodega.

Det viste seg å være en 29 år gammel mann som ble pågrepet og siktet for ran.

Nordsjællandsk politi sender en stor takk og anerkjennelse til butikkmedarbeideren, som var ressurssterk nok til å følge gjerningsmannen og samtidig sørget for å holde god avstand for egen sikkerhet.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.