Rema 1000 deler banebrytende nyhet

01/05/2024 06:56

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Rema 1000 deler en banebrytende nyhet.

Den populære supermarkedkjeden har avduket en banebrytende nyhet.

Handler du av og til hos kjeden bør du lese videre her, for da venter en spesiell takk nederst i artikkelen.

Faktum er at Rema 1000 har lagt frem sitt årsregnskap for 2023, som viser en imponerende omsetningsvekst.

I 2023 omsatte den norske kjeden for 41,6 milliarder norske kroner på konsernnivå, noe som er en økning sammenlignet med 2022 som var på 39,2 milliarder norske kroner.

Det skriver B.T. via en pressemelding.

Selv om overskuddet falt fra 986 millioner norske kroner til 736 millioner norske kroner, beskriver selskapet året som vellykket og tilfredsstillende.

"I tillegg skyldes resultatfallet ekstraordinære kostnader knyttet til oppkjøpet av Aldis virksomhet, merkostnader knyttet til igangkjøring av nytt høyautomatisert distribusjonssenter og nedskrivninger til eiendomsporteføljen som følge av konjunktursyklusen", heter det i forklaringen på det fallende resultatet i en pressemelding.

Ifølge Henrik Burkal, administrerende direktør for Rema 1000 i Danmark, gjenspeiler regnskapet et robust år til tross for markedsutfordringer:

– Dette er et tilfredsstillende resultat i et år med intens konkurranse og ekstraordinære kostnader, med betydelige investeringer i fremtiden etter oppkjøpet av Aldis lokasjoner, utvidelse av logistikken vår og en sterk portefølje av utviklingsprosjekter, sier hun.

Mens overskuddet har falt, er det andre ting som har gått i riktig retning. Kjeden har blant annet opplevd en økning i antall kundebesøk.

Kunder – som kjøpmenn, kolleger, leverandører og samarbeidspartnere – får en stor takk fra Rema 1000-direktøren for å støtte kjedens konsept.