Rik enke overlater hele formuen til kattene sine i stedet for til familie og venner

18/05/2023 11:50

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
Da hun døde, fikk verken venner eller familie en andel av pengene. Det hun skrev i testamentet sjokkerte dem alle.

Kjæledyr gjør livene våre litt mer spesielle. Å ha et kjæledyr betyr å ha en venn som aldri dømmer deg eller stiller spørsmål ved dine valg.

Men hva skjer med kjæledyrene når eierne dør? Tilsynelatende fortsetter noen å leve luksuriøse liv takket være formuen deres folk etterlater seg.

Ja, hvis du ikke visste det, kan dyr arve penger og andre verdifulle eiendeler.

En kvinne ved navn Ellen Frey-Wouters var en stolt eier av to vakre katter, Troy og Tiger. Hun tok veldig godt vare på dem og hadde dem siden de var små kattunger. Å vite at kattene etter hennes død kunne havne på gaten, bestemte hun seg for å overlate hele formuen til dem, som var omtrent $ 300.000.

Det skriver flere medier, deriblant NY Post.

Ellen utnevnte også en omsorgsperson for dyrene sine, en kvinne ved navn Dahlia Grizzle, som nå bryr seg om kattene siden Ellen døde i en alder av 88 år.

Gjennom hele livet opplevde Ellen mange tap. Mannen hennes døde i 1989 og hennes eneste barn døde da han fortsatt var veldig ung, så Ellen fant trøst i selskap med kattene sine.

Hvis Troy og Tiger skulle dø, ville den gjenværende formuen bli overført til Ellens søster.

Akkurat nå lever kattene et veldig komfortabelt liv. De sover på store senger med silke laken og får mat spesielt tilberedt for dem.

Foto: Privat

Denne avgjørelsen sjokkerte mange, men dette er ikke første gang noen overlater formuen til kjæledyrene sine. Det er mange historier om folk som gjorde det Ellen gjorde.

Da Leona Helmsley, en milliardær fra New York kjent for sin arroganse, døde, var det hunden hennes som arvet formuen hennes.

Hva syntes du om dette? Tror du det disse to kvinnene gjorde var den riktige tingen å gjøre?

Læs også:

5 frukt og grønnsaker du aldri bør skrelle Det er flere gode nyheter enn bare det faktum at du ikke trenger å bruke tid på å skrelle.
Nå er det avgjort: Disse hunderasene er de dummeste En hundepsykolog har laget en liste som rangerer hunderaser etter intelligens.