Ryanair kansellerer ALLE flyvninger til populær vinterdestinasjon frem til februar

Foto: Shutterstock.com

Etter en ny kunngjøring fra regjeringen i Marokko, har Ryanair valgt å kansellere alle ruteflyvninger til Marokko frem til 1. februar 2022.

I forbindelse med spredningen av Omikron-varianten i verden og verdens land forsøker å redusere smitte, har den marokkanske regjeringen valgt å forby utenlandsflyvninger til og fra Marokko fra mandag 13. desember, melder The Sun.

29. november kunngjorde Marokkos regjering at det ville bli et to ukers forbud mot utenlandsflyvninger.

Regjeringen har sagt at de har opprettet forbudet mot å beskytte Marokko mot den økende infeksjonen av omikronvarianten i Europa og resten av Afrika.

Les også

Tragisk dødsfall: Stor talent blev bare 19 år gammel

Selv om dette ikke antyder at forbudet vil vare utover 13. desember, har Ryanair valgt å kansellere alle sine flygninger til Marokko frem til 1. Februar 2020.

Ryanairs kommersielle direktør Jason McGuinness sa: «Vi beklager dypt denne forstyrrelsen som våre passasjerer opplevde på grunn av disse kansellerte flyvningene frem til 1. Februar.»

Hvis du derfor har bestilt en juleferie til Marokko gjennom Ryanair, må du se etter andre alternativer.

Flyselskapet har varslet de berørte passasjerene og gitt dem tilbudet om enten å få refusjon, få en kupong eller ombestille turen.

Dette er ikke første gang Marokko har innført en flyforbudssone. I oktober fikk ikke flyvninger fra Storbritannia, Tyskland og Nederland lande i landet på grunn av den økende koronainfeksjonen flere steder i Europa.

Utenriksdepartementets nettsider opplyser at den marokkanske regjeringen har innstilt alle direkte passasjerflyvninger samt fergeruter til og fra Marokko. Dette gjelder foreløpig til 13. desember, og det er derfor igjen mulig å reise dit med andre flyselskaper enn Ryanair fra 13. Desember.

For mer informasjon om innreiseregler henviser Utenriksdepartementet til ambassaden på Rabats nettsider.

Les også

USA boikotter OL