Sjokkerende øyeblikk: Tenåring blir sparket i bakken av "vennene" og filmer det

02/07/2023 19:30

Sofie

Nyheter
Foto: Twitter
Foto: Twitter
Politiet har startet etterforskning etter at en video lagt ut på nettet viste at en tenåringsjente ble gjentatte ganger sparket og slått av to kvinner i en park.

Videoen, som ble lagt ut på Twitter, viser en jente som ble dyttet i bakken av to andre jenter i en park i Station Road, Ashby lørdag.

Deretter fortsetter paret med å tråkke på samt slå og sparke jenta i gulvet mens hun prøver å beskytte hodet med hendene.

Etter å ha stoppet i noen sekunder for å si noe til offeret, som nå sitter oppreist, utdeler de to angriperne en siste mengde spark og går deretter av gårde.

Leicestershire-politiet sa at de har sett videoen og har startet undersøkelser av hendelsen. Styrken sa at offiserer vil snakke med de involverte.

Videoen ble lagt ut på Twitter av bruker @Deanceejay13 med teksten: «Dette skjedde med min yngre stesøster i helgen... ville ikke si bu til et spøkelse, men forbanna jenter i parken hoppet henne???? Alle del dette, vær så snill.'

En annen video, lagt ut som svar på den første, ble filmet noen øyeblikk etter den første hendelsen, som viser de samme tre jentene samt en eldre kvinne involvert i et annet slagsmål.

Kvinnen, som hevdes å være offerets mor, kan sees trekke i håret til en av jentene mens hun fortsetter å angripe datteren.

En rekke andre voksne kan også sees i videoen, med en mann som forsøker å skille de to jentene mens de fortsetter å utveksle slag og folk kan høres gjentatte ganger si «stopp».

Foto: Twitter/Deanceejay13

Kampen slutter etter at en annen mann legger seg inn mellom de to jentene og en annen kvinne kan sees lede moren bort. Du kan se videoen her. (Advarer mot sterke bilder!)

Twitter-bruker @Deanceejay13, som også er stebroren til jenta som ble angrepet, fortalte MailOnline:

«Lørdag kveld var offeret alene i en park hvor hun avtalte å se vennene sine. 'Kort etterpå ble hun blindet og brutalt angrepet av to lokale jenter. Disse jentene startet angrepet ved å trampe og sparke offeret flere ganger mens de ler, spyttet og ropte overgrep.

"Tilskuere så, oppmuntret og video registrerte brutaliteten med ikke én person som kom offeret til unnsetning."

Han la til: «Mer må gjøres for å beskytte og forebygge, i en tid der sosiale medier kan brukes til så mye galt.

"Familien håper at menneskene blir holdt ansvarlige, angriperne tilskuerne og la oss ikke glemme personen som ser på, ler og filmer."

Han la til: 'Skader som ble pådratt: Hodeskader flere steder Håndskader Blåmerker på hånd, rygg, armer, ben Kutt og gnagsår, knær, hode, skulder, lår.

«Det skal bemerkes at disse jentene fortsatt finner måter å sende trusler på. Jeg ber kun om informasjon. Send melding til politiet hvis du har informasjon: kriminalreferanse: 23*392390.'

Leicestershire Police sa: «Vi er klar over en video lagt ut på nettet som viser en tenåringsjente som blir overfalt i området ved Station Road, Ashby lørdag (24. juni).

«Forespørsler om hendelsen fortsetter, og offiserer fra North West Leicestershire Neighborhood Policing Area (NPA) vil snakke med de involverte.

"Alle som har informasjon om hendelsen bes kontakte politiet, oppgi referanse 23*392390."