'Skal vi danse'-stjerne død

24/04/2023 13:28

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
I 12 år var han dommer i det populære underholdningsprogrammet, men nå har han gått bort.

Den 78 år gamle Len Goodman, fra den britiske versjonen av Skal vi Danse(Strictly Come Dancing), har gått bort.

Goodmans agent fortalte at Len Goodman, som var dommer i programmet fra 2004 til 2016, døde en fredelig død.

– Det er med stor sorg vi kunngjør bortgangen til Len Goodman, 78 år gammel. En høyt elsket ektemann, far og bestefar som vil bli dypt savnet av familie, venner og alle som kjente ham, sier Godmans agent, Jackie Gil, i en uttalelse.

Len Goodman begynte å danse i en alder av 19 år og vant forskjellige konkurranser, inkludert det britiske mesterskapet i Blackpool på slutten av 20-tallet, hvoretter han trakk seg.

Han ble dommer i den britiske versjonen av «Skal vi danse» tilbake i 2004, og hans siste opptreden var i julespesialen i 2016. Han ble deretter erstattet av Shirley Ballas.

Foto: Shutterstock.com

I tillegg til britiske «Skal vi danse» har Len Goodman også vært hoveddommer i det amerikanske danseprogrammet «Dancing with the stars», hvor han var i ikke mindre enn 15 år. Han stoppet der i november i fjor da han valgte å trekke seg.

For bare seks måneder siden kunngjorde han at han ville pensjonere seg fordi han ønsket å tilbringe mer tid med barnebarna og familien i England. Men dessverre har han altså nå gått bort.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.