Skogbranner er ikke under kontroll

19/08/2021 09:19

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Skogbrannene vokser mere og mere i California.

En skogbrann nær Sacramento i California har på ett døgn vokst seg åtte ganger større og dekker nå 218 kvadratkilometer.

Minst to personer er fløyet til sykehus etter at brannen feide gjennom en liten by 80 kilometer fra delstatshovedstaden Sacramento. 

Tusener har blitt bedt om å forlate hjemmene sine idet brannen, som har fått navnet Caldor, raser ukontrollert gjennom Eldorado National Forest.

Lenger nord spiser Dixie-brannen seg stadig større og større. 

Den startet for en måneds tid siden og har brent ned ca 2428 kvadratkilometer med terreng, dette tilsvarer mer enn hele Vestfold, noe som gjør Dixie-brannen til den nest største skogbrannen som er registrert i Californias historie noensinne.

 

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.