Skriver historie i Skal Vi Danse

10/08/2021 12:45

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Tirsdag formiddag på Operaen i Oslo ble de nye tolv kjendisene som er med i dette års «Skal vi danse» presenteret.

Denne høsten er det igjen klart for en ny sesong med «Skal vi danse», og også denne gangen er det en stjernespekket gjeng som skal danse rundt på parketen.

Kjendisene skal lørdag etter lørdag svinge seg over parketten, med mål om å oppnå høyest mulig poengscore fra dommerpanelet - som i år ser litt annerledes ut enn i fjor.

Tore Petterson og Egor Filipenko vil ikke sitte bak pulten og slenge ut karakterer til årets deltakere, slik de har gjort de siste årene. Inn kommer derimot kjendisjournalist Morten Hegseth, som selv har deltatt i programmet tidligere.

Skriver historie

Joakim Kleven er en av deltakerne til dette års Skal Vi Danse. Joakim har selv uttalt at han er en av Skal Vi Danses største fans, så derfor var det en selvfølge for han å takke ja da han ble spurt om å være med i programmet. 

”For en ære! Det er overveldende, jeg har drømt om å være med på «Skal vi danse» helt siden jeg så Kathrine Moholt være med i sesong en. Jeg har lyst til å lage et skikkelig show.” Sier Joakim til Se og Hør.

Da passer det jo også bra at Joakim Kleven er med til å skape historie i sitt favorittprogram - han skal nemlig danse med en mann, og det er første gang i Skal Vi Danse at et dansepar består av to menn. 

Dog i den danske versjonen av Skal Vi Danse (Vild Med Dans), har man set at to menn har dannet danse par. Dette skjedde nemlig i 2019 hvor skuespilleren Jacob Fauerby dannet par med proff danser Silas Holst. Her var det også dem som løp av med seieren.

Artikellen fortsetter under

Om det er det samme som skjer i Skal Vi Danse må vi vente å se. 

Joakim Kleven skal danne par med Benjamin Jayakoddy.