Skummel video: Flyets motor bryter plutselig sammen

13/04/2024 19:00

Emma

Nyheter
Foto: X
Foto: X
Et Boeing 373-fly måtte nødlande søndag etter at flyets høyre motor plutselig brøt sammen. Se den dramatiske videoen her.

En rutineflytur mellom Denver og Houston tok en dramatisk og uventet vending søndag morgen i siste helg.

Et Boeing 737-fly fra Southwest Flight 3695 klarte bare å være på vingene i omtrent 30 minutter før flyet i all hast måtte endre kurs og nødlande på Denver International Airport.

Flyets høyre motor begynte å falle fra hverandre.

En passasjer som var om bord i flyet fortalte  Denver7 at det føltes som en bombe som eksploderte da motoren plutselig gikk i stykker. En passasjer filmet også de dramatiske øyeblikkene da store metalldeler kunne sees bryte av motoren.

Kort tid etter klarte piloten å lande flyet trygt på flyplassen i Denver, og ingen passasjerer eller mannskap ble skadet.

Hendelsen etterforskes nå fullt ut, men luftfartsmyndighetene har allerede bekreftet at motorhavariet skyldtes en «mekanisk svikt».

Du kan se videoen nedenfor:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.