Sønnen bekrefter dødsfallet: «The Hunger Games»-stjernen død

04/07/2024 23:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Hvil i fred.

Han har blitt kjent blant publikum for sine roller i 'The Hunger Games', 'The Dirty Dozen' og 'M.A.S.H'.

Donald Sutherland, en av de mest respekterte og allsidige skuespillerne i filmhistorien, er nå død i en alder av 88 år.

Donald Sutherland har fascinert publikum i mer enn fem tiår med sine minneverdige forestillinger. Fra hans tidlige roller i klassikere som "The Dirty Dozen" og "M.A.S.H" til hans nyere opptredener i "The Hunger Games"-serien som Snow, har Donald Sutherland alltid klart å bringe en spesiell dybde og intensitet til karakterene sine.

Hans sønn, Kiefer Sutherland, delte den triste nyheten på sosiale medier X:

"Med et tungt hjerte må jeg kunngjøre at min far, Donald Sutherland, har gått bort. Jeg personlig tror at han var en av de viktigste skuespillerne i kinohistorien. Han var aldri redd for en rolle, enten den var god, ond eller stygg. Han elsket det han gjorde og gjorde det han elsket. Et godt levd liv."

Du kan se innlegget her:

Donald Sutherlands karriere strekker seg over mer enn 50 år, hvor han har spilt i et stort antall ikoniske filmer. Donald Sutherland har vært i stand til å spille både helter og skurker med en sjelden intensitet som har sikret ham en plass blant de store navnene i filmhistorien.

Prydet det danske lerretet

Donald Sutherland har også satt sitt preg på dansk film. I 1986 spilte han hovedrollen i Henning Carlsens film «Oviri», der han portretterte kunstneren Paul Gauguin. I denne filmen spilte han sammen med danske skuespillere som Sofie Gråbøl og Ghita Nørby.

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til familie og pårørende i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.