Sophie Elise snakker ut etter shitstormen: "Jeg har brent meg på mange"

16/05/2023 10:07

Emma

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sophie Elise Isachsen havnet i noe av en shitstorm etter å ha lagt ut et skandaløst bilde med det som så ut som narkotika i en liten pose.

Et bilde på sosiale medier fra et toalett av henne selv, en venninne og en liten pose med et hvitt stoff i.

Det var det som kastet en av Norges største influensere, Sophie Elise Isachsen (28), ut i noe av en stor shitstorm tilbake i februar i år.

Kritikken mot Sophie Elise kom fra alle kanter og siden har saken endt med både et brutt samarbeid med arbeidsgiveren NRK, som hun den gang produserte en podkast for, og en vraket godterilansering hos Rema 1000.

Isachsen har aldri innrømmet nøyaktig hva som lå i posen, men etter en lang stillhet på sosiale medier skrev hun:

«Publiseringen [av bildet] var mitt ansvar, og det er noe som ikke vil skje igjen. Jeg har ikke ønsket å romantisere noe, og jeg er ekstremt lei meg. Når du er i en slik situasjon som jeg har, blir det krystallklart hva som betyr noe og hva slags person du vil være, og det har jeg savnet en stund».

Siden den gang har hun laget sin egen podkast sammen med Fetisha Williams, som hun også var partner med hos NRK, men hun er også gjest i siste episode av en populære podkasten til Hanna Martine, kalt «Hanna og de heldige».

Det skriver Dagbladet.

Her forteller Sophie Elise om 2023 så langt og utover, hva hun er takknemlig for og hva motvinden har lært henne.

Samtidig innrømmer Isachsen at hun egentlig ikke har noen stoppknapp:

- En myte om meg er at jeg er kynisk og beregnende, men jeg er ærlig talt bare veldig spontan, og det har ført til mange av de tingene jeg har vært i. Jeg har ikke de hemningene jeg burde ha, sa hun i podkasten.

Her understreker hun også at hun ofte har brent fingrene fordi hun deler så mye av seg selv.

- Jeg blir utnyttet mye. Mange mennesker har fått ting ut av å være venner med meg. Jeg har brent meg på mange vennskap.

Læs også:

5 sunne frukt og grønnsaker som kan gjøre deg syk Selv om frukt og grønt er noe av det sunneste du kan spise, så finnes det også varianter som kan gjøre deg syk.
Mor og datter deler samme mann: Når jeg ikke er i humør, får han moren min En mor og datter har avslørt at de deler samme mann. De har også avslørt at de ikke tror det er noe galt med det.