Største søket noensinne: Seks år gammel gutt savnet i 13 dager

06/05/2024 07:00

Mikkel Sletta

Nyheter
Foto: Tysk politi
Foto: Tysk politi
I tre minutter hadde ikke foreldrene et øye på sin seks år gamle sønn Arian.

Og på en overvåkingsvideo kan man samtidig se gutten forlate foreldrenes hjem og løpe av gårde mot en skog.

Det er 13 dager siden – men seks år gamle Arian, som har autisme, har ikke blitt sett siden han forlot foreldrenes hjem. Og forsvinningen hans er et stort mysterium, som mange mangler svar på.

Dette skriver blant annet Bild.

Arian kommer fra den lille tyske byen Elm i Bremervörde-området – en times kjøretur fra Hamburg.

Det var bare to grader frost den første natten han forsvant, og det har vært en del regn. Derfor har myndighetene investert massivt fra starten av.

1200 personer fra politi, brannvesen, militær, hjelpeorganisasjoner og frivillige har alle vært med på å lete etter gutten.

Ifølge Bild er det den største organiserte letingen etter et barn som noen gang har funnet sted i Tyskland.

Men det har hjulpet litt.

Skog, mark, byen, våtmarker og innsjøer er søkt uten gjennombrudd – og derfor er søket offisielt også innstilt fra det vanlige politiet.

I stedet har en spesialenhet i politiet tatt over saken.

Søndag morgen hadde de til og med et helikopter i luften og søkte et område over elven Elbe, godt 70 kilometer fra guttens hjem.

Det var imidlertid ikke på grunn av nye bevis.

I stedet var det i forbindelse med en vanlig vannovervåkingsflyvning, som tok en ekstra titt i forbindelse med guttens forsvinning.

Politiet kan ikke utelukke noen årsaker til Arians forsvinning – og heller ikke om det har skjedd en forbrytelse. Men politiet mistenker at gutten stakk av og er nå savnet.

En talsmann har opplyst at alle aktuelle områder er gjennomsøkt, og slik det ser ut nå står politiet «tomhendt».

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Forskere forteller: Derfor skal du ikke drikke kaffe om morgenen For å få mest mulig ut av effekten av koffein bør vi ifølge forskning vente flere timer før vi drikker den første koppen.