Stor stjerne kommer ikke tilbake

30/11/2021 07:26

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Stjernen stopper som proff.

Etter at den verdens kjente golfstjernen Tiger Woods var i en voldsom bilulykke i februar i år har mange spekulert i om det har vært det siste man har set til stjernen som proff.

Flere fans og golf tilhengere har vært sikre på at Tiger Woods ville legge kølla og golfballene på hyllen etter den voldsomme ulykken.

Dog ble de spekulasjonene satt på prøve da Woods selv la en video opp på Twitter hvor han for første gang svinger jernet etter ulykken. Og det fik flere til å spekulere i om han var på vej tilbake på toppen.

Flere andre golf stjerner kommenterte også twitter innlegget med at de gledet seg til å se han i konkurranse igjen.

Du kan se videoen av at han svinger jernet her.

Men nå har altså Tiger Woods selv sakt, i et intervju med Golf Digest, at han er ferdig som proff, og legger det proffet jernet på hylla.

”Jeg tror noe som er realistisk er å spille konkurranser på en dag – aldri på heltid, noensinne igjen – men velge og vrake, akkurat som Mr. [Ben] Hogan gjorde. Velge noen små konkurranser i løpet av året, og spille rundt det.» sier Woods i intervjuet hvor han forteller at han stopper som proff og bare vil fokusere på å nyte livet.

«Jeg kommer ikke til å spille mot de beste i verden igjen, men det trenger jeg heler ikke for å ha et godt liv» avsluttet Woods med.