Storbrann i Liseberg: Én person funnet død

20/02/2024 15:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
En person er funnet død.

Tirsdag i siste uke brøt brannen ut i badelandet, som er en del av Liseberg fornøyelsespark, som ligger i ved Göteborg i Sverige.

Først fredag var det mulig for svensk politi å få tilgang til de delene av badelandet som var brent ned. Her har de funnet den avdøde personen.

Ifølge Aftonbladet kan ikke politiet si hvor avdøde ble funnet i badelandet.

– Jeg vil ikke forklare omstendighetene rundt funnet med den begrunnelsen at jeg ikke har den informasjonen. Kanskje kan vi gjøre det på et senere tidspunkt, sier August Brandt, pressetalsmann i det svenske politidistriktet Vest.

Ifølge flere svenske medier var det en serie eksplosjoner som startet brannen klokken 10 tirsdag – de kunne høres av innbyggerne i byen.

Kort tid etter sto badelandet, som ennå ikke er ferdigstilt, i flammer.

En 50 år gammel mann ble meldt savnet etter den store brannen. Det er ikke kjent om det er han som omkom.

August Brandt sier at liket nå må identifiseres og dødsårsaken fastslås.

Mer enn 20 personer er skadd i brannen, og 16 er fraktet til sykehus med det som kalles «mindre skader».

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.