Styrtet flyet med vilje og delte filmen: Nå risikerer han en lang fengselsstraff

17/05/2023 05:50

Emma

Nyheter
Foto: Youtube
Foto: Youtube
En video av en flyulykke beviser at en ung YouTuber med vilje lot flyet sitt krasje inn i et fjell, ifølge retten.

29 år gamle Trevor Daniel Jacob lever av å lage YouTube-videoer, og hver dag for ham handler det om å komme opp med en ny video som er villere enn den forrige.

Det gikk imidlertid over styrt da han i november 2021 styrtet propellflyet sitt - angivelig med vilje.

Det er i hvert fall kjennelsen fra den amerikanske domstolen, ifølge The Sun, og derfor risikerer Jacob nå opptil 20 års fengsel.

Krasjet for visninger

Opprinnelig hevdet den unge YouTube-stjernen at han opplevde motorhavari under en flytur over «Los Padres National Forest» i California, USA, og derfor ble tvunget til å forsøke å nødlande.

Men da han ikke kunne finne et passende sted å gjøre det, valgte han i stedet å hoppe ut av flyet med fallskjerm på, og dermed la flyet krasje inn i et fjell.

Det hele ble også filmet av to kameraer om bord i flyet og ett montert på fallskjermen hans og senere delt på YouTube, hvor videoklippet fortsatt ligger.

Artikkelen fortsetter under videoklippet.

Jacob rapporterte ulykken til myndighetene og en etterforskning ble lansert.

Her forklarte han at han ikke visste hvor vraket var, men sannheten var en annen.

Det viste seg senere at Jacob kort tid etter ulykken hentet vraket ved hjelp av både et helikopter og en bil med tilhenger og kastet det for å dekke over det faktum at det ikke var noen motorvei på flyet i det hele tatt.

Han hadde slått den av selv for å krasje med vilje i jakten på visninger på YouTube-kanalen sin.

Torsdag innrømmet Jakob at han hadde løyet, og han kan nå se frem til en fengselsstraff, som i verste fall kan bli opptil 20 års fengsel.

Han har også fått flysertifikatet inndratt.

Under kan du se hele videoen fra Jakobs stunt:

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.