To kvinner badet på Strandvejen: Da de kom opp av vannet, fikk de et stygt syn

28/06/2023 14:30

Emma Sletta

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
To kvinner hadde tatt en forfriskende dukkert på Strandvejen i Ugelbølle, men da de kom opp av vannet, fikk de et stygt syn og ringte politiet.

En 70 år gammel mann ble pågrepet av Østjyllands politi søndag kveld etter en melding om usømmelig hendelse på en strand ved Ugelbølle, i Danmark. To 31 år gamle kvinner hadde varslet politiet da de så mannen oppføre seg krenkende.

Hendelsen fant sted rundt klokken 19.10 på en strand ved Strandvejen. Kvinnene, som nettopp hadde kost seg med en svømmetur i sjøen, kom opp av vannet og ble konfrontert med et ekstremt uvelkomment syn. Mannen satt på en benk med buksa ned rundt knærne og onanerte åpenlyst.

Sjokkert og ukomfortabel med situasjonen reagerte de to kvinnene raskt og kontaktet politiet. Mannen så ut til å være uforstyrret og gikk deretter bort til bilen sin, som sto parkert på en parkeringsplass i nærheten.

Han imidlertid ikke å forlate området før politiet ankom.

Mannen i bilen ble umiddelbart pågrepet av politiet.

Østjyllands politi har siden siktet mannen for usømmelig kroppskrenkelse. En slik handling er et alvorlig brudd på personens rett til privatliv og kan føre til betydelige straffer, inkludert bot eller fengsel.

Saken er nå i rettssystemet, der det skal avgjøres om den 70 år gamle mannen skal dømmes for sin usømmelige opptreden.