Tragedie: 23 år gammel kvinne funnet drept

16/04/2024 07:00

Emma

Nyheter
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
OBS Arkivfoto. / Foto: Shutterstock.com
Hannahs død er dypt urettferdig.

Mandag i siste uke ble en 23 år gammel australsk jente meldt savnet. Det var foreldrene hennes selv der som leverte inn anmeldelsen, da de ikke hadde hørt fra henne og var bekymret.

Dette skriver TV2.

Politiet var raskt ute med å knytte denne saken til funnet av et lik som var funnet. En forbipasserende hadde lagt merke til en brennende bil og slått alarm. Det tok ikke politiet lang tid å fastslå at liket var den unge australske jenta, Hannah.

Hannah McGuire ble brutalt myrdet, og morderen prøvde å skjule forbrytelsen ved å sette fyr på bilen.

"Hannah var elsket av mange og brakte lys inn i hvert rom hun kom inn i. Hun hadde et hjerte av gull. Derfor ønsker vi nå å gi vår støtte: "Alle innsamlede midler vil gå til begravelsesutgifter og andre økonomiske byrder familien står overfor," sa medlemmer av en klubb på en GoFundMe-side opprettet for formålet.

En 21 år gammel mann ble pågrepet i forbindelse med saken, og politiet etterforsker nå en mulig personlig relasjon mellom ham og Hannah. Ifølge News.com.au er den mistenkte hennes ekskjæreste.

Denne saken har sjokkert lokalsamfunn der den 21 år gamle antatte gjerningsmannen var medlem av den lokale cricketklubben.

Klubben har startet en innsamlingsaksjon for å støtte Hannahs familie.

Drapet på Hannah McGuire er det tredje i Ballarat-området de siste månedene.

Journalist Sherele Moody viser til at det nå er registrert 22 drap på kvinner i Australia i år.

– Hannahs tap burde opprøre oss alle. Et drap på en kvinne er én for mye – 22 kvinner er en urett som ingen australier bør finne seg i.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.