Tragedie i norsk ferieparadis: Nok en turist funnet død

28/06/2024 09:00

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Dette er ikke det første tilfellet.

Når du nevner ferieparadiset Hellas, drømmer du deg raskt bort til de krystallblå strendene og det varme været.

Men selv om det ofte er positive ting som forbindes med det danske ferieparadiset, har Hellas vært rammet av en rekke tragedier den siste tiden.

En amerikansk turist ble nylig funnet død på den lille greske øya Mathraki. Ifølge lokale medier, sitert av nyhetsbyrået AP, ble mannens kropp funnet på en steinstrand i et avsidesliggende område.

Det skriver B.T.

Funnet ble gjort av en annen turist etter at amerikaneren hadde vært meldt savnet siden torsdag. Det var hans gresk-amerikanske venn som først meldte ham savnet etter at han sist ble sett på en kafé sammen med to kvinner.

Denne hendelsen føyer seg inn i rekken av lignende tilfeller der turister i Hellas har blitt meldt savnet eller funnet døde etter å ha gått tur i ekstrem varme. På den nærliggende øya Samos ble en 74 år gammel nederlandsk mann funnet død av en drone fra brannvesenet. Michael Mosley, som er en kjent britisk TV-vert, ble også funnet død tidligere denne måneden etter flere dagers leting.

Den amerikanske turisten ble funnet på øya Mathraki, som er en liten øy med bare 100 innbyggere. Øya er hovedsakelig dekket av skog og bare rundt fire kvadratkilometer i størrelse.

Detaljer om årsaken og identiteten til den amerikanske turisten er ennå ikke offentliggjort, men saken fremhever risikoen forbundet med fotturer i ekstrem varme.

Vi i redaksjonen sender våre varmeste tanker til familie og pårørende i denne vanskelige tiden.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.