Tragisk dødsfall: Stor talent blev bare 19 år gammel

06/12/2021 14:07

Emma

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Verden har mistet en ung mann med en veldig lys fremtid.

Motocross-stortalentet Rene Hofer er død i en alder af bare 19 år.

Det skriver flere medier, herunder The Sun.

Tragedien skjedde under en skiferie som Rene Hofer var på i Østerrike, hvor han også kommer fra.

Her ble han og de 10 andre vennene hans tatt i et plutselig snøskred i Tweng, Salzburg, som endte opp med å koste han og 2 andre livet. De var en vennegruppe på 11 personer som var på skiferie i Salzburg.

Åtte overlevde, mens tre av dem døde. De to andre omkomne er også østerrikske og var henholdsvis 19 og 24 år gamle.

Den ene var allerede død før han ble assistert, mens en annen døde på sykehus. Flere klarte imidlertid å bli reddet ut av ulykken.

Rene Hofer hadde vunnet et hav av motocrosser-titler i sitt korte liv. Han var blant annet juniorverdens- og europamester i motocross.

Dødsfallet har sendt sjokkbølger gjennom miljøet og kastet mye ros og rørende hilsener i Hofers retning.

«KTM sender kjærlighet og kondolanser til Renes familie, venner, teamet hans og hele motocross-verdenen gjennom denne utrolig vanskelige tiden», skrev Hofers team, KTM, dypt påvirket av de tragiske nyhetene.

 

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.