Tragiske omstendigheter: Roskilde Festival må avlyse konsert etter dødsfall

29/06/2023 21:33

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
To konserter blir avlyst fredag ​​på Roskilde Festival.

Hvis du er en av dem som hadde gledet deg til å høre The Po' Ramblin' Boys på årets Roskilde Festival, så vil du bli dypt skuffet.

Roskilde Festival har bekreftet at konserten deres er avlyst.

I en uttalelse kan Roskilde Festival bekrefte, ifølge Ekstra Bladet, at det skjer under «tragiske omstendigheter». Og det er det. Det er altså et dødsfall i gruppens nære krets.

"Vi sitter igjen med tapet av noen vi alle elsket høyt. Vi håper våre venner og fans vil forstå og vi ser frem til å se deg snart," het det i en uttalelse fra The Po' Ramblin' Boys.

Det er imidlertid ikke den eneste artisten Roskilde Festivals enorme publikum må gå glipp av. Bro-C, som også skulle ha spilt fredag ​​kveld, må også avlyse.

Bro-C har i den forbindelse varslet at det er snakk om «personlige forhold». "Alle involverte har prøvd å få showet vårt til å skje, men dessverre vil ikke Bro-C kunne opptre i år.

Vi beklager virkelig for fansen som hadde planlagt å se ham," kommer det fra artistens team.

Roskilde Festival melder at Hialøsa og Plaid vil erstatte de to kansellerte artistene.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.