Tre surfere drept i Mexico: Nå står knust kjæreste frem

16/05/2024 16:00

Emma

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Kjæresten til en av de tre surferne som ble skutt i Mexico, deler hjerteskjærende ord midt i sorgen.

Det skulle ha vært en fantastisk og uforglemmelig tur for de tre vennene.

Men for et par uker siden ble vennene - de australske brødrene Callum og Jake Robinson og amerikanske Jack Carter - funnet skutt og drept vest i Mexico.

I siste uke delte kjæresten til et av ofrene hjerteskjærende ord.

På sin Instagram-story skriver Emily Horwath at hun er dypt trist over å ha mistet sitt livs kjærlighet, Callum Robinson:

– Hjertet mitt er knust i millioner av biter. Jeg er tom for ord.

Den knuste kvinnen fortalte australske nyheter at Callum "hadde den vakreste sjelen" og at hun visste at han var "den eneste for henne".

"Jeg ville gi hva som helst for å få en siste koalakram."

Callum Robinson, broren Jake og vennen Jack ble meldt savnet i forrige uke mens de var på surfetur i Baja California vest i Mexico.

De tre vennene ble sist sett 27. april, da de var i nærheten av kystbyen Ensenada. Her møtte de ikke opp som forventet til sin planlagte bolig – og kort tid etter ble de tre meldt savnet.

Myndighetene jobber ut fra en teori om at motivet bak forbrytelsen var tyveriet av bilen til de tre drepte. Kjøretøyet ble funnet utbrent i nærheten av stedet der likene ble funnet.

Baja California er kjent som et beryktet område med både høy kriminalitet og flere tilfeller av kidnappinger.

Derfor fraråder amerikanske myndigheter turister å reise dit.

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.