Tre surfere myrdet: Var brødre

16/05/2024 08:00

Emma

Nyheter
Foto: Instagram
Foto: Instagram
Brødrene Callum og Jake Robinson fra Australien og amerikanske Jack Carter er fundet døde.

Likene av tre savnede surfere er funnet i Mexico.

Det bekreftet statsadvokatens kontor i den meksikanske delstaten Baja i California siste søndag lokal tid, ifølge nyhetsbyrået Reuters. Familiemedlemmer har bekreftet identiteten sin.

Søndag i siste uke sa meksikanske myndigheter at det var funnet skuddskader i hodene til kropper som på det tidspunktet antas å være de savnede surferne fra Australia og USA.

De tre turistene ble meldt savnet for 3 uker siden under en surfetur i delstaten vest i Mexico.

«Familiemedlemmer av brødrene Callum og Jake Robinson og amerikanske Jack Carter reiste til Mexico tidligere i helgen for å hjelpe myndighetene med å identifisere likene,» sa statsadvokat Elena Andrade på en pressekonferanse.

– Familiemedlemmene har ankommet USA, og i dag (søndag lokal tid) vil de møte på påtalemyndighetens kontor, sier Andrade.

Myndighetene har en teori om at motivet bak forbrytelsen var tyveri av bilen til de tre drepte. Kjøretøyet ble funnet utbrent i nærheten.

De tre likene er funnet i delstaten Baja California i Mexico. Det opplyser FBI i en uttalelse lørdag lokal tid.

– Vi bekrefter at tre personer ble funnet døde i Santo Tomas i Baja California, heter det i en uttalelse fra FBI-kontoret i San Diego i California. Politiet navnga ikke de tre personene.

De australske brødre Jake Robinson og Callum Robinson og deres amerikanske ven Jack Carter er ikke blevet set siden den 27. april. De var på ferie nær kystbyen Ensenada i Baja California, som ligger nordvestlige i Mexico.

Ifølge brødrenes mor, Debra Robinson, kom Jake og Callum aldri til deres planlagte innkvartering.

Det skriver hun i et innlegg på Facebook.

Søndag tok lokalbefolkningen i området - der de tre surferne ble funnet - til gatene for å demonstrere. De krever mer sikkerhet i området.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.