Trist nytt: 'Game og Thrones stjerne' er død

08/05/2024 07:56

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Den britiske skuespilleren har hatt en lang og variert karriere både på scenen og på skjermen, hvor han er spesielt kjent for sin deltakelse i 'Game of Thrones'.

Ian Gelder er sannsynligvis mest kjent for sitt arbeid i TV-serier og teater.

Den britiske skuespilleren har hatt en lang og variert karriere både på scenen og på skjermen.

I tv-verdenen er han især berømt for sin rolle som Ser Kevan Lannister i HBO's populære serie "Game of Thrones."

I denne serien spilte han en nøkkelrolle som den fornuftige og lojale broren til Tywin Lannister.

Men nå er det triste nyheter om skuespilleren:

Ian Gelde er død, 74 år gammel.

Hans død kommer etter et fem måneder langt og utfordrende kurs med kreft, ifølge en uttalelse fra nyhetsbyrået DPA.

Ben Daniels, Gelders partner, bekreftet hans bortgang i et innlegg på Instagram tirsdag.

"Det er med enorm sorg og et tungt hjerte knust i en million biter at jeg forlater dette innlegget for å kunngjøre bortgangen til min elskede ektemann og livspartner Ian Gelder," skrev Daniels.

"Ian ble diagnostisert med gallegangskreft i desember, og i går døde han klokken 13.07. Jeg hadde sluttet med alt arbeid for å være hans omsorgsperson, men ingen av oss hadde noen anelse om at det hele skulle gå så fort.»

Utover "Game of Thrones" har Ian Gelder også hatt roller i flere andre tv-serier og film, samt en betydelig teaterkarriere.

Han har dukket opp i et bredt spekter av produksjoner, inkludert klassisk teater og samtidsstykker, hvor han ofte har fått ros for sine dype og nyanserte forestillinger.

Ian Gelder er kjent for sin evne til å ta på seg komplekse karakterer og bringe intens følelsesmessig dybde til rollene sine.

Vi i redaksjonen kondolerer.

Læs også:

Han legger oppvasktabletter i toalettet: Se nå hva som skjer En brusetablett er en vanlig husholdningsartikkel som ofte brukes til å rengjøre proteser eller badet. Men visste du at en brusetablett også kan brukes til å friske opp toalettet ditt?
Med dette trikset kan du få de gamle gule putene til å se nye ut: Kun 1 ingrediens kreves Puter endrer farge over tid, fra den helt hvite fargen til gul. Dette skyldes mange forskjellige faktorer, hvorav de vanligste er støvmidd og svette. Det hjelper ikke å bytte trekk, så her kommer et triks som hjelper.