Trodde han skulle møte 15-årige Linnea - men en helt annen stod klar

15/09/2017 11:45

Anniken Hauge

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Svensk toppsjef i SVT var klar for å kjøpe sex av en 15 år gammel jente. Til mannens store overraskelse dukket det opp en helt annen person.

En toppsjef i det svenske mediet SVT er nå under intern granskning, etter å ha vært i kontakt med en 15 år gammel jente for å kjøpe sex av henne.

Den svenske avisen Expressen, viser i et klipp hvordan den mannlige ansatte i tv-kanalen blir konfrontert av en journalist fra kanalens krimprogram ‘Brottcentralen’. Journalisten fra programmet har nemlig lurt han i en felle.

Den mannlige sjefen trodde han skulle møte 15 år gamle ‘Linnea’, men dette er en falsk identitet journalistene har brukt for å komme i kontakt med mannen via sugardating-siden.

I følge Expressen skal mannen ha tilbudt ‘Linnea’ 9.000 kroner for å chatte med han hver uke, frem til hun fyller 15 år. Da vil han gjerne kjøpe sex av henne.

Mannen blir konfrontert av journalisten som vil ha svar på hvorfor han ønsket å møte en ung jente på 14 år og betale henne penger.

- For å forsikre meg om at det ikke skjer noe med henne, sier han til journalisten.

SVTs HR -og kommunikasjonsdirektør, Sabina Rasiwala, sier til Expressen at de ser på dette med største alvor, og at det er svært alvorlig hvis disse påstandene er korrekte.

Les også: 14-årig jente ble seksuelt krenket av eldre mann - så gjorde bussjåføren noe helt uventet