TV-profil har forsvunnet: Politiet har startet leteaksjon

06/06/2024 14:08

Sofie

Nyheter
Foto: Facebook
Foto: Facebook
Den kjente TV-profilen har forsvunnet.

Den kjente BBC-profilen Michael Mosley (67) er rapportert savnet i Hellas. Informasjon om hans forsvinning ble delt på en Facebook-side tilknyttet øya Symi. Det skriver Mirror.

Onsdag ettermiddag ble Mosley etterlyst på Facebook etter at han ikke kom tilbake fra en tur. Øya Symi, hvor han forsvant, ligger omtrent en times fergetur fra Rhodos, og søk er nå satt i gang for å finne ham.

Representanter for Dr Mosley har også bekreftet at søket pågår, og sa til Mirror at de er "veldig bekymret for ham".

Senior talsmann for gresk politi Constantina Dimoglidou bekreftet at søk startet tidlig i morges, men har ennå ikke funnet noe å merke seg.

"Han var på stranden i Ag. Nikolas sammen med et annet par da han bestemte seg for å gå tilbake til hjemmet sitt i området Pedi of Symi. Klokken var rundt 13.30 og han glemte telefonen sin på stranden. Ethvert forsøk på å spore ham ned har ikke gitt noe resultat.

Facebook gruppen ba om informasjon i et innlegg som inkluderte et bilde av Dr Mosley iført et par shorts, en blå poloskjorte, baseballcaps og solbriller. De skrev: "Har du sett denne mannen? Han satte i gang for å gå tilbake fra St Nick's ca kl. 13.30 og klarte ikke å komme hjem.

Michael Mosley er kjent for sitt arbeid med 5:2-dietten og har vært vert for flere programmer på BBC.

Dette bildet blir benyttet i søket etter BBC-profilen. Foto: Facebook

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.