Uforglemmelig flytur til Bulgaria: Naken kvinne gikk amok på flyet

27/06/2023 16:30

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Noen passasjerer som ønsket å fly til Bulgaria hadde sannsynligvis en uforglemmelig ferie fredag ​​kveld før flyet tok av.

En 27 år gammel kvinnelig passasjer vakte oppsikt på et Lufthansa-fly fra München til Sofia.

Rett før avgang valgte kvinnen å kle av seg og begynne å skrike. Dette er ifølge tyske myndigheter ifølge Tag24.

Både flyplasssikkerhet og politifolk gikk om bord i flyet og prøvde å overtale den bulgarske kvinnen til å ta på seg klærne igjen. Kvinnen reagerte imidlertid ikke og ønsket ikke å bli beroliget av nødetatene.

Da bestemte en politimann seg for å legge et teppe rundt kvinnen, men han angret snart. "Under dette forsøket bet kvinnen plutselig betjenten på venstre underarm," sa politiet.

Offiseren måtte bruke «øyeblikkelig makt» for å «frigjøre bittet og beskytte seg». Han var da ufør og trengte legehjelp.

Det måtte til slutt flere nødetater til for å få 27-åringen ut av flyet. Hun ble deretter fraktet til et distriktssykehus. Hun er nå siktet for vold mot tjenestemann.

Flyet til Sofia kan ta av tre og en halv time etter planlagt avgang i München.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.