Utrolige vinnersjanser: Ektepar vinner hver 20.9 millioner kroner på samme dag

18/05/2024 12:03

redaktion

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Man skal altså bare følge magefølelsen sin.

Midt i april opplevde et ektepar fra Vénissieux i Auvergne-Rhône-Alpes, Frankrike, en usedvanlig dose flaks.

Begge vant stort i spillet Keno, som man også kan spille her hjemme i Norge.

Kort tid før hadde mannen tatt en dristig beslutning om å endre deres vanlige tallrekke, og det viste seg å være et sjakktrekk.

En dristig endring gir gevinst

Den 18. april bestemte paret seg for å spille Keno, som de ofte gjør, men med en liten endring: Mannen byttet ut tallet 9 med 29.

Dette kunne virke som en liten detalj, men det viste seg å være en avgjørende beslutning. Begge deres rekker traff blink og ga dem hver en gevinst på 1,8 millioner euro (20,9 millioner kroner). Det skriver franske 20 Minutes.

Til tross for den lille forskjellen mellom deres tallrekker, klarte ekteparet å treffe de ti riktige numrene av de tjue trukne. De var ikke sammen da tallene ble trukket, noe som gjorde overraskelsen enda større da de oppdaget at de begge hadde vunnet det store beløpet.

Med nesten fire millioner euro i hånden planlegger paret gradvis å trekke seg tilbake fra arbeidslivet.

De har uttalt til det franske lotteriselskapet FDJ at de har tenkt å bruke en del av gevinsten til å opprette en veldedighetsorganisasjon som skal hjelpe syke barn.

Ovenstående bekrefter nok en gang at man alltid skal følge magefølelsen sin, slik mannen gjorde da han i siste øyeblikk byttet et tall.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.