Ved å gå inn i feil hus skaper denne katten en hylende morsom scene som har fått millioner til å le

14/05/2024 16:50

Henrik R

Nyheter
Foto: TikTok
Foto: TikTok
En video delt på det sosiale mediet TikTok har oppnådd stor popularitet – og med god grunn! Videoens skaper, Richelle De Jong, fanget en morsom episode med en katt som ved en feiltakelse gikk inn i feil hus.

En rødhåret katt befant seg i en komisk situasjon. Etter å ha streifet rundt utendørs, bestemte katten seg for å dra hjem. Som det mest naturlige i verden, stakk den hodet inn gjennom en kattelem i et hus som den trodde var sitt eget.

Men kattens reaksjon viste tydelig at den hadde gått feil og befant seg i feil hjem!

Forvirring og latter

Inne i huset ble katten konfrontert med de egentlige beboerne – en annen katt og eieren Richelle De Jong, som fulgte situasjonen nøye. Den inntrengende katten, fanget på fersk gjerning, stoppet opp og trakk seg sakte tilbake før den gikk ut samme vei som den kom.

Katten, som tydeligvis var forvirret og en smule flau, fikk mange brukere på internett til å bryte ut i latter.

Viral suksess

Videoen, som ble delt på TikTok, er blitt sett nesten 11 millioner ganger og har mottatt over 2 millioner likes hittil. Det er også skrevet titusenvis av kommentarer.

En bruker skrev: "Den ser virkelig bedrøvet ut, og man kan se at den skammer seg." En annen la til: "Så søtt!"

Du kan se den komiske videoen her:

Læs også:

Ekspert avslører: Så ofte bør du faktisk dusje Alle har forskjellig syn på hvor ofte man skal dusje. Nå svarer en lege på hvor ofte du faktisk bør dusje
Far fikk sitt livs sjokk: Så baby i vaskemaskinen Det var et sjokk av de sjeldne som en far nylig opplevde da han kom hjem og sjekket den kjørende vaskemaskinen. Han hadde ikke forventet å stirre inn i et par øyne.