Vendela Kirsebom avslører: Ekskjæresten var utro med Pamela Anderson

09/04/2024 18:00

Sofie

Nyheter
Foto: TV 2/Bjørn Wad/NTB
Foto: TV 2/Bjørn Wad/NTB
Nå kommer hun med avsløring.

I et intervju med Hjemmet, reflekterer Vendela Kirsebom, tidligere supermodell, over sin fortid og karriere, samt personlige forhold.

Kirsebom, som først ble kjent da hun prydet forsiden av Sports Illustrated i 1993, har siden vært på forsiden av flere prestisjefylte blader som Elle, Vogue og Cosmopolitan.

Hun deler åpent om sitt forhold til filmprodusenten Jon Peters, kjent fra "A Star Is Born", som varte i fem år. Under dette forholdet hadde Peters en affære med "Baywatch"-stjerna Pamela Anderson, noe Kirsebom reflekterer over med en viss humor, spesielt etter å ha sett Netflix-dokumentaren «Pamela, en kjærlighetshistorie».

- Jeg visste selvfølgelig ikke noe om det da. Jeg fikk vite at Pamela hadde bodd sammen med Jon, hun hadde til og med gått i mine klær, da jeg kom tilbake etter et langt modelloppdrag, sier hun til ukebladet og legger til:

- Det var husholdersken til Jon som fortalte det til meg. Hun sa at hun var for glad i meg til å holde det hemmelig. Jeg hadde en veldig god tone med alle som jobbet der, og merket med en gang jeg kom tilbake at noe var galt. Og det stemte jo, sier 57-åringen.

Hun bemerker at det var "gøy" å se dokumentaren, da hun og Anderson ofte befant seg på de samme stedene i den perioden. Det skriver Dagbladet.

Kirseboms privatliv har vært like fargerikt som hennes karriere. Hun var gift med Olaf Thommessen fra 1996 til 2007, og de to har døtrene Julia og Hannah sammen. I 2017 publiserte Kirsebom boken «Vendela - Alt jeg ikke har fortalt», hvor hun åpner opp om flere aspekter ved sitt liv og karriere.

Senere fant Kirsebom kjærligheten på nytt med Petter Pilgaard, som hun møtte under innspillingen av «Farmen kjendis» i 2016. De to giftet seg i 2022, og deres forhold markerer et nytt kapittel i Kirseboms eventyrlige liv.

Læs også:

Dette er kroppens fysiske signaler når døden nærmer seg Døden er den naturlige avslutningen på livet. Kroppen kan bare holde ut i en begrenset tid, og kroppens signaler om at tiden er inne, er helt tydelige.
Kvinne legger sitronene sine i fryseren – så skjer magien som får nordmenn til å gape De færreste vet hvorfor du bør legge sitronene dine i fryseren.