Verdenskjent saus endrer ikonisk flaske

29/03/2022 13:46

Emma

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Foto: Shutterstock.com
Designet er nå i endring.

HP Sauce er en verdenskjent saus som står for rundt 75% av alt salg av brun saus i Storbritannia.

Siden de ble opprettet i 1870, har flaskene hatt det velkjente klokkeværket 'Big Ben', som kan sees i London som en del av etiketten på flaskene.

HP (forkortelse for Houses of Parliament) saus ble oppfunnet av greengrocer Frederick Gibson Garton før den ble offisielt registrert i 1896 da parlamentsmedlemmene begynte å bruke saucen i parlamentet.

I 2019 oppdaterte HP etiketten for første gang da Big Ben var under renovering.

Dette betydde at bevegelsen var omgitt av stillas, og derfor ble etikettene oppdatert slik at dette også var tilfelle på HP-flasker.

Nå kunngjør selskapet at det igjen går tilbake til utgangspunktet uten stillas.

En talsperson for selskapet forklarte:

– Etter kunngjøringen fra Underhuset om at stillaset må fjernes, kunngjør HP Sauce at det også vil fjerne stillaset fra etiketten. Siden mai 2019 har hp-sausflasker i glass vist Elizabeth Tower dekket med stillas for å presentere et ærlig bilde av restaureringsarbeidet som har funnet sted, sier talspersonen, ifølge Metro.

"Med stillaset som skal fjernes i slutten av mars og april, vil HP Sauce-etiketter også bli restaurert til sin opprinnelige glans.

Etikettendringen i 2019 var den første designendringen til den berømte flasken på 123 år, og nå er det bare en begrenset tid igjen for å sikre en blob av historie.

HP Sauce sier at siden Big Ben alltid har vært en del av flaskens utseende, var det ganske naturlig for selskapet å oppdatere etiketten for å gjenspeile det virkelige bildet av Big Ben.

Glassflasker med stillas på dem forblir i butikkene så lenge varen er på lager.