Vill utvikling i forsvinningssak: Ble Rudy holdt fanget av moren i 8 år?

07/07/2023 08:00

Emma

Nyheter
Foto: Privat
Foto: Privat
En amerikansk gutt som forsvant for åtte år siden mens han gikk tur med to hunder, ble funnet i live lørdag. Men siden den gang har saken tatt den ene uhyggelige og mystiske vendingen etter den andre.

Rudy Farias forsvant på mystisk vis for åtte år siden mens han gikk tur med to hunder i nærheten av hjemmet sitt i Houston. I helgen ble han funnet i live.

Den nå 25 år gamle mannen ble funnet i en kirke ved sitt hjem og ble umiddelbart innlagt på sykehus.

Men hvordan kan en gutt bare forsvinne og så dukke opp etter åtte år?

Nå har saken tatt en helt vanvittig vri. Nye opplysninger i saken tyder på at Rudy aldri forsvant, men i stedet gjennomlevde et sant mareritt med moren de siste årene.

25-åringen hevder nå at han gjennomlevde år med løgner, overgrep, neddoping og «slave»-lignende forhold.

Onsdag ble den unge mannen og hans mor avhørt av politiet, og det var etter dette at saken eksploderte.

Den lokale aktivisten Quanell X, som har støttet Rudy Farias og hans familie, dukket deretter opp på en pressekonferanse og fortalte hårreisende detaljer.

Stemmen hans skalv da han fortalte Fox 26 Houston hvordan den unge mannen nå hevder at moren ga ham hallusinatoriske stoffer, tvang ham til å jobbe og sove i sengen hennes og "leke pappa."

– Ingen barn skal behandles slik av sin egen mor, sa Quanell X onsdag under en pressekonferanse.

– Jeg har hørt forferdelige ting fra denne unge mannen, og jeg ville ikke at han skulle se meg gråte over det. Men jeg klarte ikke å holde tårene tilbake, sier han.

Da Rudy ble meldt savnet 6. mars 2016, ble det rapportert at han led av depresjon og PTSD etter at broren mistet livet i en motorsykkelulykke.

Men sannheten er kanskje en annen, den unge mannen skal ha rømt hjemmefra i 2015, men kommet tilbake etter noen dager. Moren skal da ha fortalt ham at han ville bli arrestert av politiet og kastet i fengsel hvis han ikke holdt seg skjult.

I helgen, da Rudy ble funnet, skal han ha stukket av fordi han var «lei av å leve som slave».

Da han ble funnet, hadde han morens to år gamle kredittkort på seg.

«Hvis han hadde vært savnet i åtte år, hvordan fikk han det kredittkortet i lomma?» spurte Quanell X på pressekonferansen.

Naboer lurte også mye på nyheten om den unge mannens hjemkomst har spredt seg.

I begynnelsen av uken kom også flere naboer frem og fortalte at den unge mannen ikke hadde vært borte i det hele tatt. De var sikre på at han hadde bodd hos moren de siste åtte årene.

"Han pleide å komme over til garasjen min og henge med nevøen min, sønnen og datteren min," sa Kisha Ross til ABC News.

– Gutten har aldri vært savnet. Noen ganger gikk han også bort til parken alene.