Vilt tilbud fra Rema 1000 - Senker prisen med 50%

08/06/2024 08:17

Henrik R

Nyheter
Foto: Shutterstock.com
Hvis du skal fylle opp kjøleskapet, er det lurt å handle på Rema 1000 disse dagene.

Det har vært stor mangel på norske egg i norske butikker, og derfor har flere butikker sett seg nødt til å importere egg fra andre land.

Derfor har du kanskje lagt merke til egg fra både Polen og Danmark i din lokale butikk, og nå har du muligheten til å spare mye penger om du tar turen innom din lokale Rema 1000.

Rema 1000 har nemlig et fantastisk tilbud for tiden, hvor de har valgt å redusere prisen på danske egg med hele 50%.

Normalt koster en kartong med 10 danske egg 44,90 kroner, men nå kan de kjøpes for kun 24,90 kroner. Det gir en stykkpris på 2,49 kroner per egg.

Nettavisen Nationen har kontaktet Rema 1000 for å høre hvorfor akkurat de danske eggene er satt så mye ned. Er det på grunn av kvaliteten, eller er det en annen årsak?

Ifølge Rema 1000 skyldes det utelukkende at de importerte eggene nærmer seg utløpsdato, og derfor må de selges raskest mulig.

"Vi hadde to større leveranser i starten av mai, så nå som de danske eggene nærmer seg utløpsdato, vil nok noen kjøpmenn sette ned prisen for å forhindre svinn," sier kategori- og innkjøpsdirektør i Rema 1000, Line Aarnes, til Nationen.

Det er ventet eggmangel helt frem til august.

Læs også:

Legg det under jordbærplanten din: Da får du sommerens beste avling Det er en vanlig frustrasjon blant jordbærdyrkere å se rikelig blomstring uten at innhøstingen følger etter.
Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.