WhatsApp med stor oppdatering: Disse funksjonene vil bli endret

19/05/2024 18:00

Sofie

Nyheter
Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
WhatsApp er en populær direktemeldingsapp som lar brukere sende tekstmeldinger, foreta tale- og videosamtaler og dele bilder, videoer og dokumenter med andre.

WhatsApp er en populær direktemeldingsapp som lar brukere sende tekstmeldinger, foreta tale- og videosamtaler og dele bilder, videoer og dokumenter med andre.

Appen ble først lansert tilbake i 2009 av Jan Koum og Brian Acton, to tidligere Yahoo-ansatte.

En av hovedtrekkene til WhatsApp er at den bruker internettforbindelsen til en smarttelefon eller datamaskin til å sende meldinger og ringe, noe som kan være et billigere alternativ til tradisjonelle tekstmeldinger og telefonsamtaler som bruker mobilnettverk.

Dette har gjort WhatsApp spesielt populær i områder med høye SMS-kostnader og hvis du kommuniserer med andre fra utlandet. Det skriver Executive.

WhatsApp, denne fredagen lanserer en oppdatert versjon av plattformen deres.

Denne oppdateringen inkluderer noen av de nyeste funksjonene som har blitt rullet ut de siste månedene, samt forbedringer av brukerelementer som navigasjonslinjen og filmenyen.

Med denne oppdateringen har selskapet tatt hensyn til brukervaner og 'muskelminne' for å sikre at opplevelsen forblir uavbrutt.

De har bestrebet seg på å opprettholde enkelheten og hastigheten ved bruk av appens ulike verktøy.

Meta, som er morselskapet bak Facebook, Instagram og WhatsApp, påpeker at disse endringene er designet for å gi WhatsApp et «friskt og moderne utseende uten at det går på bekostning av kjernefunksjonaliteten».

WhatsApp i 'nesten' nye klær

I følge den spanske avisen 'El Economista' inkluderer noen av de viktige nye funksjonene en oppdatert fargepalett som fortsatt respekterer appens ikoniske nyanse av grønn, sammen med økt bruk av nøytrale farger.

Appen har også forbedret sin mørke modus med høyere kontrast og dypere toner for å redusere belastningen på øynene, og ikonene for de ulike appfanene som Chats, News, Status og Calls har fått en moderne oppdatering.

For Android-brukere inkluderer endringene å flytte søkefeltet til bunnen av skjermen, og bringe startskjermfanene nærmere brukerens fingre for økt tilgjengelighet.

Nye chat-filtre er også lagt til øverst, inkludert gruppe- og uleste filtre.

For iOS-brukere introduserer den nye versjonen et redesignet vedleggsdesign med en utvidbar skuff som forbedrer visningen av alternativer for å sende multimediefiler, utføre søk og dele dokumenter.

Læs også:

Dette er hva vitenskapen sier om å spise en banan til frokost Selv om det ikke er ideelt som et første måltid, kan det være fordelaktig å spise en banan før frokost eller som en del av en balansert frokost.
Kronprinsessen er gravid: Viser frem babymagen Kronprinsparet venter sitt første barn.